Így indult (2)

 2009.08.28. 10:32

Amikor 2009 elején megnyertük az AXN közönségdíját, az volt legviccesebb, amikor az újságírók a film költségvetéséről kérdeztek. 8.000-10.000 Ft-ból csináltuk, mondtuk akkor, amiben benne volt egy netes aukción vásárolt airsoft pisztoly, egy játékboltban vásárolt másik fegyver, két ing és a házilag készített művér titkos összetevői.

A Menedék esetében ezt a költségvetést kissé túlléphettük, köszönhetően többek között a Paksi Atomerőmű Zrt.-nek, a Puszta Lovasudvarnak és több más támogatónak. A Bála Mix  például használt ruhákkal, a Fritz Belsőépítészet a fahrtkocsi elkészítésével támogatta a filmet. Ja, az ebédünket a Gyafix Kft. szállította. Nem feledkezhetünk meg munkahelyünkről, a TelePaks Nonprofit Kft.-ről, ami a technikát biztosította és biztosítja számunkra. Remélem, nem hagytam ki semmit.

(Folyt. köv.)

Címkék: film menedék kezdetek szponzor

A bejegyzés trackback címe:

https://menedek.blog.hu/api/trackback/id/tr871343664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása