Itt tartunk most

 2009.09.08. 20:03

Miközben a honi netes fórumok arról vitatkoznak, miért beszélnek magyarul a HALO3 trailerében, mi a jól értesültek mosolyával arcunkon dolgozunk tovább a filmünkön. A munka lassan újabb mérföldkőhöz ér: hamarosan befejeződik a vágás, ma 17 percnél tartunk a kb. 20-ból. Ha ez kész, jöhet majd a hang rendberakása, az effektezés, készülhet a zene. És akkor még nem említettem a stáblistát.

Joe már nagyban próbálgatja a torkolattűz-effekteket és keresi a megfelelő hangokat. Mi Pistivel közben a második álomjelenetet próbáljuk úgy megcsinálni, hogy az közérthető legyen, ugyanakkor nem szájbarágós. Hogy ez mennyire sikerül, az majd a tesztvetítéseken derül majd ki. Ezúttal nem mutogatjuk boldognak-boldogtalannak a félig kész filmet, ahogy a Négy lövésnél tettük. Most szűk körű tesztvetítés után egy tesztsor segítségével faggatjuk majd ki a közönséget, "átjön"-e a film. A terveink szerint lesz "élő" és netes tesztvetítés is, ha jelentkezel valamelyikre, jelezd kommentben!

Címkék: film menedék kezdetek filmezés

A bejegyzés trackback címe:

https://menedek.blog.hu/api/trackback/id/tr741369486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sakar 2009.09.09. 18:49:25

Sziasztok

Köszi én csak a kész terméket szeretném :)
Így is többet láttam már belőle mint szeretem volna :)

Üdv.

ogyb 2009.09.15. 20:10:10

Én jelentkezek, ha nem BL-meccs időpontban lesz a netes teszt, és ha átjön a film, nem szakadozik.. :-P
süti beállítások módosítása